Bankar - Ndërtoni kompaninë tuaj dhe zgjeroni projektin tuaj ..

Ruajtja e qëllimit. Një llogari.

Arrini qëllimet tuaja në jetë ..

Dega e Vështrimit të Ri me Banking Automated Teller

Njerëz të zgjuar. Banka Smart

Old Marquette Capital Bank - 1999

Hap një llogari

Bankar - Aplikoni në internet për llogarinë tuaj të re dhe bashkohuni në familjen Marquette Capital Bank, ne do të dëshironim t'ju kishim. Lehtë për tu hapur vetëm 2 minuta.

Hapni llogari në internet

Llogari personale

Ne kemi llogari që ofrojnë një përshtatje të rehatshme për çdo mënyrë jetese. Gjeni llogarinë e duhur sot!

Shikoni llogarinë bankare

Llogaritë e biznesit

Biznesi juaj është unik dhe i përshtatur për të përmbushur nevojat e klientëve tuaj, përparësia e parë është kënaqësia e klientëve.

Shikoni llogarinë bankare

Mirëseardhje | Njihuni me Ne

Marquette Capital Bank Inc.~ - Filloi aktivitetet e tij në Korrik 23, 1999 si një bankë biznesi dhe degë kredie me zyrë të vetme në Ostend (Belgjikë). Aktualisht Marquette Capital Bank ka shumë zyra në të gjithë botën në Alaska | Turqi | Emiratet e Bashkuara Arabe | Bjellorusia. Për më tepër, duke ndjekur trendet globale, Marquette Bank - u ofron klientëve të saj global shërbime të lidhura me Kartat e Debitit, ATM dhe Banking në Internet~.

I sigurt dhe i sigurt

Autentifikimi me dy faktorë Kur futuni në detajet e profilit të llogarisë tuaj në Internet~ Bankar, ju mund të merrni një njoftim SMS ose email për të verifikuar një gamë në internet bankar aktivitetet. Vërtetimi me dy faktorë (2FA) dhe alarmi i aktivitetit SMS është një shtresë shtesë mbrojtjeje për të Marquette Capital Bank Online bankar Aktivitetet.

Bankar Online

Na kontaktoni kudo që të shkoni… ..Me Marquette Capital Bank online banking, informacioni dhe tiparet që ju nevojiten për të menaxhuar me besim paratë tuaja janë në majë të gishtave tuaj. Paguaj faturat, Dërgo, prano, kërko para, Kontroll të kartës së kreditit dhe debitit - e thjeshtë dhe e sigurt~.

Akses i lehtë për hua

Huazimi i parave është një punë e madhe. Ne jemi gati të ndihmojmë. Nga llogaritësit dhe diagramat e normave për të filluar, te zyrtarët me përvojë të kredisë dhe bankierët, Marquette Capital Bank ka përgjigje për të gjitha pyetjet tuaja të kredisë personale dhe të biznesit. Ju mund të kualifikoheni për hua me Zero Interes~. Merrni kontakt me propozimin tuaj: kredi@marquettecapitalbank.com

Shkalla e Fitimit të Çmimeve

Fito 7 herë la mesatarja kombëtare; Qasje e shpejtë dhe e lehtë në fonde; Pa tarifa mujore të shërbimit; 24/7 i sigurt & Çmimi-bankare fituese~; GTCA i siguruar; Një kufi prej gjashtë

Degët dhe ATM-të

Kartat e Debitit të Marquette Capital Bank janë falas kur përdorni ATM me VISA ose Logo MasterCard Globalisht.

Gjeni vendet

Kam nevojë për ndihmë ?

Keni ndonjë pyetje, na kontaktoni ose bisedoni drejtpërdrejt me një agjent financiar.

Get në kontakt

Pasqyrë e kompanisë

Ne qëndrojmë me dhe për të, trajtimin e drejtë dhe të barabartë të burrave, grave~ dhe fëmijët pavarësisht nga raca, gjinia, mosha, besimi ose kombësia.

Vizioni dhe Misioni ynë i Kompanisë

Ne qëndrojmë me dhe për të, trajtimin e drejtë dhe të barabartë të burrave, grave dhe fëmijëve, pavarësisht nga raca, gjinia, mosha, besimi ose kombësia. Edhe me këto parime udhëzuese, ne e kuptojmë se ka shumë zemërim dhe lëndim në të gjithë botën tonë njerëzore tani me mundësi të kufizuar në kredi dhe bankare. Dhimbja që ndiejmë demonstron një nevojë kolektive për të forcuar komunitetet tona globale të klientëve~ si në nivelin lokal ashtu edhe në atë global. Marquette Capital Bank Inc, do të jetë një pjesë e kësaj zgjidhjeje.

Deklarata e misionit tonë fillon "Të jesh një institucion financiar që forcon komunitetet tona". Ne besojmë se organizata jonë kontribuon në komunitetet tona duke siguruar një themel të besimit dhe drejtësisë, por ne mund të bëjmë më mirë. Ata prej nesh në Marquette Capital Bank~ do të përpiqen të luajnë një rol më të madh si një forcë pozitive që ndikon në komunitetet tona.

Pjesë e forcës së komuniteteve tona janë prejardhjet unike që na përcaktojnë. Ne duam që të gjithë të ndihen të mirëpritur dhe të respektuar në Marquette Capital Bank. Shtë e rëndësishme të merrni kohë për të dëgjuar dhe për të bërë biseda ballë për ballë me njëri-tjetrin për të ndihmuar në krijimin e ndjeshmërisë dhe për të mësuar të mbështeteni te njëri-tjetri kur është e nevojshme.

Ngjarjet tona aktuale përforcojnë nevojën që klientët tanë globalë të pranishëm dhe të shfaqin në një moment dhe të vlerësojnë introspektivisht nëse jeni rritur të jeni një person që do ta bënte Krijuesin tuaj krenar. Ne jemi të shkurtër, nëse jemi të sinqertë, në kritikën tonë. Ne nuk jemi pa të meta, por synimet tona janë të pastra. Si pjesëmarrës aktivë në bashkësitë financiare globale, për të cilat ne shërbejmë, ne do të vazhdojmë të dëgjojmë nevojat e konsumatorëve, bizneseve~, dhe institucione të tjera për të mbështetur përpjekjet e tyre për ta bërë këtë një vend më të mirë për të jetuar, punuar, luajtur dhe lutur.

Vizioni yne

Të jesh financiarisht~ bankë e qëndrueshme, e pavarur globale, e cila është e përkushtuar për të përmirësuar cilësinë e jetës së komuniteteve që u shërbejmë

Për të fituar besnikërinë e punonjësve, klientëve dhe komunitetit duke vepruar me integritet dhe drejtësi në çdo kohë.

Për të demonstruar sjellje që përqendrohet plotësisht te konsumatori dhe të njohim ata janë arsyeja që ne jemi këtu.

Të kemi punonjës që janë të autorizuar të ndërtojnë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë.

Për të siguruar aksionerëve tanë rritje afatgjatë dhe një kthim tërheqës të investimeve të tyre në bankë.

Për të kënaqur nevojat e klientit duke ofruar një mori produktesh që drejtohen nga një filozofi e shitjeve dhe shërbimeve.

Objektivi ynë

"Të përkushtuar ndaj atyre që u shërbejmë."

Ne do të krijojmë dhe mirëmbajmë një ambient profesional që fton idetë e punonjësve tanë, nxit besimin e aksionerëve tanë~, dhe tejkalon pritjet e klientëve tanë.

Ne do të jemi një ofrues i specializuar i zgjidhjeve që:

  • shton vlerë për klientët tanë,
  • krijon një ndikim ekonomik pozitiv në komunitetet tona, dhe
  • krijon mundësi pozitive personale dhe profesionale për punonjësit tanë~.

Kush jemi ne

Të përkushtuar ndaj komuniteteve që u shërbejmë.
Mëso më shumë

Histori

Filloi në uly 23, 1999 in Ishulli Cunda (Alibey) të Turqisë.
Mëso më shumë

Marrdhënie me investitorët

Marquette Capital Bank Inc, është një Divizion i Bankës së Trashëgimisë së Evropës Juglindore e cila është një degë në pronësi të plotë të Southeast European Bancorporation, Inc.
Vizitoni seksionin tonë të Marrëdhënieve me Investitorët.

Historia jonë

Marquette Capital Bank Inc - Filloi aktivitetet e saj në Korrik 23, 1999 si një degë e bankës së huaj me zyrë të vetme në Ishulli Cunda (Alibey) të Turqisë. Aktualisht Marquette Capital Bank ka zyra globale në tre pika të tjera në të gjithë botën, përkatësisht Alaska | Emiratet e Bashkuara Arabe | Bjellorusia. Për më tepër, duke ndjekur trendet globale, Marquette Bank - u ofron klientëve të saj global shërbime të lidhura me Kartat e Debitit, ATM dhe Banking në Internet.

1999

Marquette Capital Bank Inc - Filloi aktivitetet e saj në Korrik 23, 1999 si një degë e bankës së huaj me zyrë të vetme në Ishulli Cunda (Alibey) të Turqisë.

2020

Aktualisht Marquette Capital Bank ka zyra globale në tre pika të tjera në të gjithë botën, përkatësisht Alaska | Emiratet e Bashkuara Arabe | Bjellorusia. Për më tepër, duke ndjekur trendet globale, Marquette Bank - u ofron klientëve të saj global shërbime të lidhura me Kartat e Debitit, ATM dhe Banking në Internet.

Gjej më shumë

Udhëheqja jonë

Ekipi drejtues i Marquette Capial Bank Inc përbëhet nga profesionistë kryesorë të industrisë, të gjithë me përvojë të gjerë në fushat e tyre përkatëse të ekspertizës. Ekipi ynë i menaxhimit është i përkushtuar për ekzekutimin e vizionit të kompanisë dhe mirëmbajtjen e ambientit unik dhe produktiv të punës së Marquette Capital Bank, duke siguruar që ne të ofrojmë shërbime bankare të klasit botëror në tregjet dhe klientët tanë

Gjej më shumë

Tregime nga Marquette Capital Bank

Misioni ynë është të japim lajme dhe mendime të besueshme, të fundit financiare.

Cream Finance planifikon të shlyejë fondet e vjedhura për përdoruesit e tij

Cream Finance planifikon të shlyejë fondet e vjedhura për përdoruesit e tij

Shtator 20, 2021by

Cream Finance is a decentralized finance protocol to repay users for the flash loan...

Vazhdo Leximi
IFFO organizon panel diskutimi mbi Financat e Qëndrueshme në Zonën e Gjirit të Madh në Samitin e Gjashtë të Brezit dhe Rrugës (me foto)

IFFO organizon panel diskutimi mbi Financat e Qëndrueshme në Zonën e Gjirit të Madh në Samitin e Gjashtë të Brezit dhe Rrugës (me foto)

Shtator 20, 2021by

IFFO hosts panel discussion on Sustainable Finance in Greater Bay Area at sixth Belt...

Vazhdo Leximi
Hacked CREAM Finance Premton të Shlyejë Përdoruesit Me Tarifa Protokolli dhe Ofron 10% Bounty Bug

Hacked CREAM Finance Premton të Shlyejë Përdoruesit Me Tarifa Protokolli dhe Ofron 10% Bounty Bug

Shtator 20, 2021by

The popular DeFi protocol Cream Finance, which became the latest hack victim earlier this...

Vazhdo Leximi

Qëndroni deri në datën kur paratë tuaja vijnë dhe paratë shkojnë!